Turism

Gör ett besök på Ven – Hyr en stuga

Vi börjar mer och mer turista hemmavid, uppskatta det vi har runt knuten. Pandemin har visat på att även Sverige har mycket att erbjuda i semesterväg. Närhet och enkelhet gör en tripp inom landets gränser attraktivt. När fler och fler väljer ”svemester”, upptäcker man smultronställen utanför de traditionella turistattraktionerna.

Väl värt ett besök

Ven, den lilla ön i Öresund, mitt emellan Sverige och Danmark är ett sånt ställe. Du kan välja att bara vara där en dag, men ön är värd ett längre stopp. Genom att hyra en stuga kan du uppleva Ven i lugn och ro.

Friheten med eget boende

När du hyr en stuga får du frihet på köpet. Du och ditt sällskap rår om er själva, ni har hela stugan till er förfogande, kan styra hur ni vill ha det. Er egen lilla oas.

Fullt utrustade och med närhet till aktiviteter och sevärdheter underlättar det hela er vistelse och gör den oförglömlig.

Klicka här för att hitta den stugan som kan passa dig och ditt sällskap när ni besöker Ven. Det finns många fina stugor att välja mellan, det är bara för dig att hitta ditt smultronställe och börja planera för ett stopp på Ven.

 

 

 

 

Comments are disabled.